Aktualni dogodki in delavnice

Za delavnice se dogovorite neposredno na kmetiji ali pa se nanje predhodno prijavite prek e-maila.

PETZVEZDIČNI DROŽVIKEND ZA DUŠO IN TELO 

petek, 2. junij, do nedelje, 4. junij 2023, na Domačiji TEŠNAK v Hotavljah. 

Topel pozdrav, sem Anita Šumer. Tista Anita, ki peče z drožmi, drožomanka, ustanoviteljica Drožomanije, avtorica treh svetovnih knjižnih uspešnic, prevedenih v več jezikov ter promotorka zdravega načina prehranjevanja in učenja peke z drožmi. 

Droži so moja strast že 11 let, pričela pa se je iz ljubezni do moža, ki ni mogel jesti navadnega kruha. 

Po smrti moža oktobra 2019 sem se zakopala v delo in na tak način fermentirala izgubo. Po pol leta sem začutila močno bolečino v hrbtenici za predelom srca na hrbtu. Bila sem prelomljena na pol. To je bila moja iniciacija in tako se je začela moja pot nazaj vrnitve k sebi in vase. Tisto poletje 2020 sem spoznala Zvezdano in naslednje leto prek nje Katarino Marinč in kundalini jogo. Bila je ljubezen na prvi gib. Takrat si nisem niti mislila, da bom enkrat učila to jogo dviga zavesti.

Začela sem z raznoliko duhovno prakso, od stika s svojim telesom, sprejemanje sebe in vseh svojih delov. V tem času mi je na pot prišla tudi Tjaša Dorelay, redno poslušanje kanaliziranih meditacij, masiranje telesa, obraza so pripomogli k boljšemu počutju, prek telesa sem prišla do stika tudi s svojo dušo.

Vse, kar počnem, počnem iz ljubezni do sebe. Tako lahko cvetim in sijem še bolj ter sem največji doprinos svetu in tebi. 

V tem oddihu sem združila svoje darove, da lahko podprem tebe na tvoji poti k sebi.

Da tudi ti vidiš, kaj vse je mogoče zate. Kako lahko greš skozi težke trenutke in v njih najdeš notranjo moč in (za)upanje za naprej.

Kako lahko utišaš notranji samosaboterski glasek, umiriš svoj um, se globlje povežeš s sabo in s svojim telesom ter svojo dušo.

Te zanima, kako? 

Pridroži se mi na petzvezdičnem drožvikendu za dušo in telo!   

PRIJAVA: https://www.drozomanija.si/trgovina/sola-drozopeke/petzvezdicni-drozvikend-za-duso-in-telo/