OTROCI, VABLJENI NA GLASBENI TABOR!

Če te zanima glasba, rad poješ, plešeš, preživljaš čas v naravi, ustvarjaš in se želiš zabavati s sovrstniki in mladimi glasbeniki, se le brez kakšnih pomislekov udeleži Glasbenega tabora na Domačiji Tešnak!

Glasbeniki, ki študirajo na različnih akademijah po Evropi (Conservatory van Amsterdam, Universität der Künste Berlin, Hochschule für Musik und Theater München, Akademija za glasbo v Ljubljani) so se zbrali z željo, da bi veselje, ki ga doživljajo ob glasbi, prenesli na mlajše generacije. Otroci se bodo na taboru učili novih pesmic in glasbenih igric ter spoznavali nove prijatelje. Ob spremljavi benda mentorjev bodo otroci ob zaključku tabora za starše izvedli glasbeno pravljico, katere besedilo je napisal mentor Matija, glasbo pa Nejc. Poleg petja in plesa bodo na taboru tenko prisluhnili petju ptic in skupaj z mentorji biologi nasploh veliko časa preživeli v naravi ter spoznavali rastlinski in živalski svet.

Glasbeni tabor bo potekal na Domačiji Tešnak na Hotavljah od ponedeljka 22. avgusta do petka 26. avgusta 2022. Tabor je namenjen vsem otrokom od 8. do 14. leta, potrebno ni nobeno glasbeno predznanje.

Prispevek na otroka, vključno z bivanjem znaša 120€, brez bivanja pa 80€. Prispevek poravnajte ob začetku tabora na Domačiji.

-za predstavitev mentorjev klikni tukaj →

! PRIJAVA !

Za prijavo na tabor izpolnite prijavnico (https://forms.gle/UjRFEPxQLQxiRmgw6). Prijave sprejemamo do zapolnitve mest.

*Za dodatne informacije ali kakršnakoli vprašanja nam lahko pišete na pticji.studio@gmail.com ali pa pokličete na +386 40 123 490 (Hana Kavčič).