Glasbeni tabor

OTROCI, VABLJENI NA GLASBENI TABOR!

Če te zanima glasba, rad poješ, plešeš, preživljaš čas v naravi, ustvarjaš in se želiš zabavati s sovrstniki in mladimi glasbeniki, se le brez kakšnih pomislekov udeleži Glasbenega tabora na Domačiji Tešnak!

Mladi študentje z različnimi znanji so se zbrali z željo, da bi veselje, ki ga doživljajo ob glasbi, prenesli na mlajše generacije. Otroci se bodo na taboru učili novih pesmic in glasbenih igric ter spoznavali nove prijatelje. Ob spremljavi benda mentorjev bodo otroci ob zaključku tabora za starše izvedli glasbeno pravljico, katere besedilo je napisal mentor Matija, glasbo pa Nejc. Poleg petja in plesa bodo na taboru tenko prisluhnili petju ptic in skupaj z mentorji biologi nasploh veliko časa preživeli v naravi ter spoznavali rastlinski in živalski svet.

Glasbeni tabor bo potekal na Domačiji Tešnak na Hotavljah od ponedeljka 21. avgusta do petka 25. avgusta 2023. Tabor je namenjen vsem otrokom od 8. do 14. leta, potrebno ni nobeno glasbeno predznanje.

Obvezni prispevek znaša 90 € na otroka. S tem prispevkom pokrijete bivanje na Domačiji Tešnak, hrano in materialne stroške. Vsi mentorji svoje delo opravljajo prostovoljno, lahko pa darujete dodaten prostovoljni prispevek zanje. Priporočen prostovoljni prispevek za mentorje Glasbenega tabora je 30 € na otroka.

Prispevek poravnate ob prihodu otroka na Domačijo Tešnak.

! PRIJAVA !

Za prijavo na tabor izpolnite prijavnico. Prijave sprejemamo do zapolnitve mest.

*Za dodatne informacije ali kakršnakoli vprašanja nam lahko pišete na pticji.studio@gmail.com ali pa pokličete na +386 40 123 490 (Hana Poljanec).