POGOJI UPORABE

Določila in pogoji

Posodobljeno 10.4.2021

Splošni pogoji

Z dostopom in oddajo naročila pri kmetiji Domačija Tešnak potrjujete, da se strinjate s pogoji storitve iz spodaj opisanih pogojev in jih zavezujete. Ti pogoji veljajo za celotno spletno mesto in katero koli e-pošto ali katero koli drugo vrsto komunikacije med vami in kmetijo Domačija Tešnak. Ekipa Homestead Farm Tešnak v nobenem primeru ne bo odgovorna za kakršno koli neposredno, posredno, posebno, naključno ali posledično škodo, vključno z, vendar ne omejeno na, izgubo podatkov ali dobička, ki izhaja iz uporabe ali nezmožnosti uporabe , materiale na tej spletni strani, tudi če je bila ekipa Homestead kmetije Tešnak ali pooblaščeni zastopnik obveščena o možnosti takšne škode. Če je zaradi uporabe materialov s tega spletnega mesta potrebno servisiranje, popravilo ali popravek opreme ali podatkov, vi prevzamete kakršne koli stroške. Domačija Kmetija Tešnak ne bo odgovorna za kakršen koli rezultat, ki bi se lahko pojavil med uporabo naših virov. Pridržujemo si pravico do spremembe cen in popravljanja politike uporabe virov v vsakem trenutku.

Licenca

Domačija Kmetija Tešnak vam podeljuje preklicno, neizključno, neprenosljivo, omejeno licenco za prenos, namestitev in uporabo spletnega mesta strogo v skladu s pogoji te pogodbe. Ti pogoji so pogodba med vami in kmetijo Domačija Tešnak (v teh pravilih in pogojih so “Domačija kmetija Tešnak”, “mi”, “mi” ali “naš”), ponudnikom kmetije Domačija Spletno mesto Tešnak in storitve, dostopne s spletnega mesta Domačija Kmetija Tešnak (ki so v teh pogojih skupaj imenovane “Storitev domačije Kmetija Tešnak”). Strinjate se, da vas zavezujejo ti pogoji in določila. Če se s temi pogoji ne strinjate, ne uporabljajte storitve Domačija Kmetija Tešnak. V teh splošnih pogojih se izraz “vi” nanaša na vas kot posameznika in na subjekt, ki ga zastopate. Če kršite katero koli od teh določil in pogojev, si pridržujemo pravico do preklica računa ali blokiranja dostopa do računa brez predhodnega obvestila.

Definicije in ključni izrazi

Za čim bolj jasno razlago stvari v teh pogojih in določilih so vsakič, ko se sklicuje na katerega koli od teh pogojev, strogo opredeljeni kot:
 • Piškotek: majhna količina podatkov, ki jih ustvari spletno mesto in jih shrani vaš spletni brskalnik. Uporablja se za prepoznavanje brskalnika, zagotavljanje analitike, zapomnitev podatkov o vas, kot so jezikovne nastavitve ali podatki za prijavo.
 • Podjetje: če ta politika omenja »Podjetje«, »mi«, »mi« ali »naše«, se to nanaša na Kmetijo Domačija podjetja Tešnak, Hotavlje 17, 4224 Gorenja vas, ki je odgovorna za vaše podatke v skladu s temi pogoji in Pogoji.
 • Država: kjer ima sedež Domačija Kmetija Tešnak ali lastniki / ustanovitelji Kmetije Kmetija Tešnak, je v tem primeru SI
 • Naprava: katera koli naprava, povezana z internetom, na primer telefon, tablični računalnik, računalnik ali katera koli druga naprava, s katero lahko obiščete kmetijo Domačija Tešnak in uporabite storitve.
 • Storitev: se nanaša na storitev, ki jo nudi kmetija Domačija Tešnak, kot je opisano v relativnih izrazih (če so na voljo) in na tej platformi.
 • Storitev tretjih oseb: nanaša se na oglaševalce, sponzorje natečajev, promocijske in tržne partnerje ter druge, ki ponujajo našo vsebino ali katerih izdelki ali storitve bi po vašem mnenju lahko vas zanimali.
 • Spletno mesto: Spletna stran Domačije Kmečka kmetija Tešnak, do katere je mogoče dostopati prek tega URL-ja: https://homestead-tesnak.com
 • Vi: oseba ali subjekt, ki je registriran pri kmetiji Domačija Tešnak za uporabo storitev.

Omejitve

Strinjate se, da tega ne boste storili, in drugim ne boste dovolili:
 • Licenciranje, prodaja, najem, zakup, dodelitev, distribucija, prenos, gostovanje, zunanje izvajanje, razkrivanje ali drugačno komercialno izkoriščanje spletnega mesta ali dajanje platforme na voljo tretjim osebam.
 • Spremenite, naredite izpeljana dela, razstavite, dešifrirajte, obrnite prevajanje ali obratno izdelajte kateri koli del spletnega mesta.
 • Odstranite, spremenite ali zakrijte kakršno koli lastniško obvestilo (vključno z obvestilom o avtorskih pravicah ali blagovni znamki) kmetije Homestead Tešnak ali njenih povezanih podjetij, partnerjev, dobaviteljev ali dajalcev licence spletnega mesta.

Politika vračila in vračila kupnine

Hvala za nakup na kmetiji Domačija Tešnak. Cenimo dejstvo, da radi kupujete stvari, ki jih gradimo. Prav tako želimo zagotoviti, da imate med raziskovanjem, ocenjevanjem in nakupom naših izdelkov koristno izkušnjo. Kot pri vsaki nakupovalni izkušnji tudi tu veljajo določila in pogoji, ki veljajo za transakcije na kmetiji Domačija Tešnak. Bomo kratki, kot nam bodo dovolili odvetniki. Pomembno je vedeti, da se z oddajo naročila ali nakupom na kmetiji Domačija Tešnak strinjate s pogoji in politiko zasebnosti kmetije Domačija Tešnak. Če iz kakršnega koli razloga niste popolnoma zadovoljni z nobenim blagom ali storitvijo, ki jo nudimo, se obrnite na nas in razpravljali bomo o vseh težavah, s katerimi se soočate z našim izdelkom.

Vaši predlogi

Vse povratne informacije, komentarji, ideje, izboljšave ali predlogi (skupaj “Predlogi”), ki jih posredujete Domačiji Kmetija Tešnak glede spletnega mesta, ostanejo izključno in izključno last Domačije Kmetija Tešnak. Domačija Kmetija Tešnak bo prosto uporabljala, kopirala, spreminjala, objavljala ali prerazporejala predloge za kakršen koli namen in na kakršen koli način, ne da bi vam bilo treba pripisati kakršno koli dobro ali kakršno koli nadomestilo.

Vaša privolitev

Posodobili smo naše pogoje in določila, da vam zagotovimo popolno preglednost, kaj se nastavlja ob obisku našega spletnega mesta in kako se uporablja. Z uporabo našega spletnega mesta, registracijo računa ali nakupom soglašate z našimi Pravili in pogoji.

Povezave do drugih spletnih mest

Ta določila in pogoji veljajo samo za storitve. Storitve lahko vsebujejo povezave do drugih spletnih mest, ki jih ne upravlja in ne nadzoruje kmetija Domačija Tešnak. Nismo odgovorni za vsebino, točnost ali mnenja, izražena na takih spletnih mestih, in takih spletnih mest ne preiskujemo, ne spremljamo in ne preverjamo glede natančnosti ali popolnosti. Upoštevajte, da pri uporabi povezave za prehod iz storitev na drugo spletno mesto naši pogoji ne veljajo več. Za vaše brskanje in interakcijo na katerem koli drugem spletnem mestu, vključno s tistimi, ki imajo povezavo na naši platformi, veljajo lastna pravila in pravilniki tega spletnega mesta. Takšne tretje osebe lahko za zbiranje podatkov o vas uporabljajo lastne piškotke ali druge metode.

Piškotki

Domačija Kmetija Tešnak s piškotki prepoznava področja našega spletnega mesta, ki ste jih obiskali. Piškotek je majhen delček podatkov, ki ga vaš spletni brskalnik shrani v vaš računalnik ali mobilno napravo. Piškotke uporabljamo za izboljšanje delovanja in funkcionalnosti našega spletnega mesta, vendar niso bistveni za njihovo uporabo. Vendar brez teh piškotkov določene funkcije, kot so videoposnetki, morda ne bodo na voljo ali pa boste morali ob vsakem obisku spletnega mesta vnesti svoje podatke za prijavo, saj se ne bomo mogli spomniti, da ste se že prej prijavili. Večino spletnih brskalnikov lahko nastavite tako, da onemogočijo uporabo piškotkov. Če pa onemogočite piškotke, morda ne boste mogli pravilno ali sploh dostopati do funkcionalnosti našega spletnega mesta. V piškotke nikoli ne vnašamo osebnih podatkov.

Spremembe naših pogojev in pogojev

Strinjate se in se strinjate, da lahko ustavi (trajno ali začasno) zagotavljanje storitve (ali katere koli funkcije v storitvi) vam ali uporabnikom na splošno na po lastni presoji, brez predhodnega obvestila. Storitev lahko kadar koli prenehate uporabljati. Ko prenehate uporabljati storitev, vam ni treba posebej obvestiti . Strinjate se in se strinjate, da če Onemogoči dostop do vašega računa, vam morda ne bo dovoljen dostop do storitve, podrobnosti vašega računa ali datotek ali drugega gradiva, ki je v vašem računu. Če se odločimo spremeniti naša pravila in pogoje, bomo te spremembe objavili na tej strani in / ali posodobili datum spremembe pogojev spodaj.

Spremembe našega spletnega mesta

Domačija Kmetija Tešnak si pridržuje pravico do spreminjanja, začasnega ali trajnega ukinitve ali ukinitve spletnega mesta ali katero koli storitev, na katero se poveže, z obvestilom ali brez njega in brez odgovornosti do vas.

Posodobitve našega spletnega mesta

Domačija Kmetija Tešnak lahko občasno zagotovi izboljšave ali izboljšave funkcij / funkcionalnosti spletnega mesta, ki lahko vključujejo popravke, popravke napak, posodobitve, nadgradnje in druge spremembe (“Posodobitve”). Posodobitve lahko spremenijo ali izbrišejo nekatere funkcije in / ali funkcionalnosti spletnega mesta. Strinjate se, da kmetija Domačija Tešnak ni dolžna (i) zagotavljati nobenih posodobitev ali (ii) vam še naprej zagotavljati ali omogočati kakršne koli posebne značilnosti in / ali funkcionalnosti spletnega mesta. Nadalje se strinjate, da bodo vse posodobitve (i) veljale za sestavni del spletnega mesta in (ii) bodo predmet določb te pogodbe.

Storitve tretjih oseb

Lahko prikazujemo, vključujemo ali dajemo na voljo vsebino tretjih oseb (vključno s podatki, informacijami, aplikacijami in drugimi storitvami izdelkov) ali ponujamo povezave do spletnih mest ali storitev tretjih oseb (»Storitve tretjih oseb«). Potrjujete in se strinjate, da kmetija Homestead Tešnak ne bo odgovorna za storitve tretjih oseb, vključno z njihovo natančnostjo, popolnostjo, pravočasnostjo, veljavnostjo, skladnostjo z avtorskimi pravicami, zakonitostjo, spodobnostjo, kakovostjo ali katerim koli drugim vidikom. Domačija Kmetija Tešnak ne prevzema in ne prevzema nobene odgovornosti do vas ali katere koli druge osebe ali subjekta za storitve tretjih oseb. Storitve tretjih oseb in njihove povezave so na voljo zgolj kot priročnost za vas in do njih dostopate in jih uporabljate v celoti na lastno odgovornost in v skladu s pogoji in določbami tretjih oseb.

Trajanje in prenehanje

Ta pogodba velja, dokler je vi ali kmetija Domačija Tešnak ne odpove. Domačija Kmetija Tešnak lahko po lastni presoji kadar koli in iz kakršnega koli razloga ali brez nje prekine ali odpove s predhodnim obvestilom ali brez njega. Ta pogodba bo nemudoma prenehala veljati brez predhodnega obvestila kmetije Domačija Tešnak, če ne boste upoštevali nobene določbe te pogodbe. To pogodbo lahko prekličete tudi tako, da iz svojega računalnika izbrišete spletno mesto in vse njegove kopije. Po prenehanju te pogodbe boste prenehali uporabljati spletno mesto in iz njegovega računalnika izbrisali vse kopije spletnega mesta. Odpoved te pogodbe ne bo omejila nobenih pravic ali pravnih sredstev ali pravnih sredstev Homestead farm Tešnak v primeru kršitve katere koli vaše obveznosti iz te pogodbe (med trajanjem te pogodbe). </ p >

Obvestilo o kršitvi avtorskih pravic

Če ste lastnik avtorskih pravic ali zastopnik takega lastnika in menite, da kakršno koli gradivo na našem spletnem mestu krši vaše avtorske pravice, se obrnite na nas in navedite naslednje podatke: (a) fizični ali elektronski podpis imetnika avtorskih pravic ali oseba, pooblaščena, da deluje v njegovem imenu; (b) identifikacija materiala, za katerega se trdi, da krši; (c) vaše kontaktne podatke, vključno z naslovom, telefonsko številko in elektronsko pošto; (d) vaše izjave, da v dobri veri verjamete, da lastniki avtorskih pravic ne dovolijo uporabe gradiva; in (e) izjavo, da so podatki v obvestilu točni, in zaradi kazni za lažno predstavljanje ste pooblaščeni, da delujete v imenu lastnika.

Odškodnina

Strinjate se, da boste odškodnino in zadrževanje kmetije Domačija Tešnak in njenih staršev, hčerinskih družb, podružnic, uradnikov, uslužbencev, agentov, partnerjev in dajalcev licence (če obstajajo) odškodninsko zadržali za kakršne koli zahtevke ali zahteve, vključno z razumnimi odvetniškimi honorarji, zaradi ali nastalih izven vaše: (a) uporabe spletnega mesta; (b) kršitev tega sporazuma ali katerega koli zakona ali predpisa; ali (c) kršitev katere koli pravice tretje osebe.

Brez garancij

Spletno mesto vam je na voljo “KOT JE” in “KOT NA VOLJO” ter z vsemi napakami in napakami brez kakršne koli garancije. V največji možni meri, ki jo dovoljuje veljavna zakonodaja, kmetija Homestead Tešnak v svojem imenu in za račun svojih podružnic ter svojih in njihovih dajalcev licenc ter ponudnikov storitev izrecno zavrača vsa jamstva, bodisi izrecna, implicitna, zakonska ali drugačna, v zvezi z spletno mesto, vključno z vsemi implicitnimi garancijami o prodajnosti, primernosti za določen namen, naslovom in nekršitvijo ter garancijami, ki lahko nastanejo med trgovanjem, izvajanjem, uporabo ali trgovinsko prakso. Brez omejitev zgoraj navedenega, kmetija Homestead Tešnak ne daje nobenih garancij ali zavez in ne predstavlja nobene vrste, da bo spletno mesto ustrezalo vašim zahtevam, doseglo predvidene rezultate, bilo združljivo ali delovalo s katero koli drugo programsko opremo, sistemi ali storitvami, delovalo brez prekinitve izpolnjujte katere koli standarde učinkovitosti ali zanesljivosti ali brez napak ali da je mogoče kakršne koli napake ali napake odpraviti. Brez omejevanja zgoraj navedenega niti domačija Kmetija Tešnak niti kateri koli ponudnik Homestead farm Tešnak ne daje nobenih predstavitev ali kakršnih koli garancij, izrecnih ali implicitnih: (i) glede delovanja ali razpoložljivosti spletnega mesta ali informacij, vsebine, in materiali ali izdelki, ki so nanje vključeni; (ii) da bo spletno mesto nemoteno ali brez napak; (iii) glede natančnosti, zanesljivosti ali valute kakršnih koli informacij ali vsebin, posredovanih prek spletnega mesta; ali (iv) da na spletnem mestu, njegovih strežnikih, vsebini ali e-poštnih sporočilih, poslanih iz ali v imenu Homestead farm Tešnak, ni virusov, skriptov, trojanskih konj, črvov, zlonamerne programske opreme, časovnih bomb ali drugih škodljivih komponent. </ p > Nekatere jurisdikcije ne dovoljujejo izključitve ali omejitve implicitnih garancij ali omejitev veljavnih zakonskih pravic potrošnika, zato nekatere ali vse zgoraj navedene izključitve in omejitve morda ne veljajo za vas.

Omejitev odgovornosti

Ne glede na kakršno koli škodo, ki bi vam lahko nastala, je celotna odgovornost kmetije Homestead Tešnak in katerega koli njenega dobavitelja po kateri koli določbi te pogodbe in vaše izključno pravno sredstvo za vse prej omenjeno omejena na znesek, ki ste ga dejansko plačali za spletno mesto. Domačija Tešnak ali njeni dobavitelji v največji možni meri, ki jo dovoljuje veljavna zakonodaja, v nobenem primeru ne bodo odgovorni za kakršno koli posebno, naključno, posredno ali posledično škodo (vključno, vendar ne omejeno na škodo zaradi izgube dobička, za izgubo podatkov ali drugih informacij, za prekinitev poslovanja, za osebne poškodbe, za izgubo zasebnosti, ki izhaja iz uporabe ali na kakršen koli način povezane z uporabo ali nezmožnostjo uporabe spletnega mesta, programske opreme tretjih oseb in / ali strojne opreme tretjih oseb uporablja na spletnem mestu ali kako drugače v povezavi s katero koli določbo te pogodbe), tudi če je bila kmetija Homestead Tešnak ali kateri koli dobavitelj obveščen o možnosti takšne škode in tudi če zdravilo ni bistvenega pomena. Nekatere države / jurisdikcije ne dovoljujejo izključitve ali omejitve naključne ali posledične škode, zato zgornja omejitev ali izključitev za vas morda ne velja.

Ločitev

Če se za katero koli določbo te pogodbe šteje, da je neizvršljiva ali neveljavna, se bo takšna določba spremenila in razlagala tako, da bo v največji možni meri dosegla cilje te določbe v skladu z veljavno zakonodajo, preostale določbe pa bodo še naprej v polni veljavi in ​​veljavi . Ta pogodba, skupaj s Pravilnikom o zasebnosti in drugimi pravnimi obvestili, ki jih objavlja Homestead farm Tešnak o storitvah, predstavlja celoten dogovor med vami in Homestead farm Tešnak v zvezi s storitvami. Če sodišče s pristojnim sodiščem katero koli določbo tega sporazuma šteje za neveljavno, neveljavnost take določbe ne vpliva na veljavnost preostalih določb tega sporazuma, ki ostanejo v polni veljavi in ​​veljavi. Nobena odpoved kateremu koli pogoju te pogodbe se ne bo štela za nadaljnjo ali nadaljnjo odpoved takemu ali kateremu koli drugemu izrazu, in če Homestead farm Tešnak ne uveljavi nobene pravice ali določbe po tej pogodbi, ne pomeni odpovedi tej pravici ali določbi. TI IN Kmetija Domačija Tešnak SE STRINJATE, DA SE KATERI VZROK AKCIJE, KI SE IZVAJA ALI JE V ZVEZI S STORITVAMI, MORA ZAČETI V ENEM (1) LETU PO VZROKU AKCIJSKIH AKTIV. Sicer pa je tak vzrok za ukrepanje trajno omejen.

Opustitev

Razen kot je določeno v tem dokumentu, neizpolnitev pravice ali zahteva izpolnitve obveznosti po tem sporazumu ne vpliva na sposobnost pogodbenice, da to pravico uveljavi ali zahteva izpolnitev kadar koli pozneje, niti odpoved kršitvi pomenijo odpoved kakršni koli poznejši kršitvi. o Neizvajanje in nobena zamuda pri izvrševanju katere koli pravice ali pooblastila po tej pogodbi deluje kot odpoved tej pravici ali pooblastilu. Prav tako nobeno posamezno ali delno uresničevanje katere koli pravice ali pooblastila po tem sporazumu ne izključuje nadaljnjega izvrševanja te ali katere koli druge pravice, podeljene v tem sporazumu. V primeru navzkrižja med to pogodbo in veljavnimi nakupnimi ali drugimi pogoji veljajo pogoji te pogodbe.

Spremembe tega sporazuma

Domačija Kmetija Tešnak si pridržuje pravico, da po lastni presoji kadar koli spremeni ali nadomesti to pogodbo. Če je revizija pomembna, vas bomo obvestili vsaj 30 dni pred začetkom veljavnosti novih pogojev. Kaj pomeni bistveno spremembo, bomo določili po lastni presoji. Če nadaljujete z dostopom ali uporabo našega spletnega mesta po uveljavitvi kakršnih koli sprememb, se strinjate, da vas revidirani pogoji zavezujejo. Če se ne strinjate z novimi pogoji, niste več pooblaščeni za uporabo kmetije Domačija Tešnak.

Celotna pogodba

Sporazum predstavlja celoten dogovor med vami in kmetijo Domačija Tešnak glede vaše uporabe spletnega mesta in nadomešča vse predhodne in sočasne pisne ali ustne sporazume med vami in kmetijo Domačija Tešnak. Morda boste podvrženi dodatnim pogojem, ki veljajo, ko uporabljate ali kupujete druge storitve Domačije Kmečka kmetija Tešnak, ki vam jih bo Hišica Kmetija Tešnak zagotovila v času takšne uporabe ali nakupa.

Posodobitve naših pogojev

Storitev in pravilnike lahko spremenimo in morda bomo morali spremeniti te pogoje, da bodo natančno odražali našo storitev in pravilnike. Če zakon ne zahteva drugače, vas bomo obvestili (na primer prek naše storitve), preden bomo spremenili te pogoje in vam dali priložnost, da jih pregledate, preden začnejo veljati. Če boste še naprej uporabljali storitev, vas bodo zavezali posodobljeni pogoji. Če se ne želite strinjati s temi ali posodobljenimi pogoji, lahko svoj račun izbrišete.

Intelektualna lastnina

Spletno mesto in njegova celotna vsebina, funkcije in funkcionalnost (vključno z, vendar ne omejeno na vse informacije, programsko opremo, besedilo, zaslone, slike, video in zvok ter njihovo zasnovo, izbiro in ureditev) je v lasti kmetije Domačija Tešnak , njeni dajalci licenc ali drugi ponudniki takega gradiva in so zaščiteni s SI in mednarodnimi zakoni o avtorskih pravicah, blagovnih znamkah, patentih, poslovnih skrivnostih in drugih intelektualnih lastninah. Gradiva ni dovoljeno kopirati, spreminjati, reproducirati, prenašati ali distribuirati na kakršen koli način, v celoti ali delno, brez izrecnega predhodnega pisnega dovoljenja Domačije Kmetija Tešnak, razen če ni izrecno določeno v teh Pogojih in določilih. Kakršna koli nepooblaščena uporaba gradiva je prepovedana.

Dogovor o arbitraži

Ta oddelek se nanaša na kakršen koli spor, RAZEN NE VKLJUČUJE SPORA V ZVEZI Z zahtevki za neškodljivo ali nepristransko pomoč glede uveljavitve ali veljavnosti pravic vaše intelektualne lastnine na kmetiji Tešnak. Izraz “spor” pomeni kakršen koli spor, dejanje ali drugo polemiko med vami in kmetijo Homestead Tešnak v zvezi s storitvami ali to pogodbo, ne glede na to, ali gre za pogodbo, garancijo, odškodninsko pravico, statut, predpis, odlok ali katero koli drugo pravno ali pravično podlago. “Spor” bo dobil najširši možen pomen, ki ga dopušča zakon.

Obvestilo o sporu

V primeru spora morate vi ali kmetija Domačija Tešnak drugemu poslati Obvestilo o sporu, ki je pisna izjava, v kateri so navedeni ime, naslov in kontaktni podatki stranke, ki jo daje, dejstva, ki spor in zahtevano oprostitev. Vsa obvestila o sporu morate poslati po e-pošti na: [email protected] Domačija Kmetija Tešnak vam bo vsa obvestila o sporu poslala po pošti na vaš naslov, če ga imamo, ali drugače na vaš elektronski naslov. Vi in kmetija Domačija Tešnak boste poskušali vsak spor rešiti z neuradnimi pogajanji v šestdesetih (60) dneh od datuma, ko je bilo poslano obvestilo o sporu. Po šestdesetih (60) dneh lahko vi ali kmetija Domačija Tešnak začnete arbitražo.

Opustitev

Razen kot je določeno v tem dokumentu, neizpolnitev pravice ali zahteva izpolnitve obveznosti po tem sporazumu ne vpliva na sposobnost pogodbenice, da to pravico uveljavi ali zahteva izpolnitev kadar koli pozneje, niti odpoved kršitvi pomenijo odpoved kakršni koli poznejši kršitvi. o Neizvajanje in nobena zamuda pri izvrševanju katere koli pravice ali pooblastila po tej pogodbi deluje kot odpoved tej pravici ali pooblastilu. Prav tako nobeno posamezno ali delno uresničevanje katere koli pravice ali pooblastila po tem sporazumu ne izključuje nadaljnjega izvrševanja te ali katere koli druge pravice, podeljene v tem sporazumu. V primeru navzkrižja med to pogodbo in veljavnimi nakupnimi ali drugimi pogoji veljajo pogoji te pogodbe.

Spremembe tega sporazuma

Domačija Kmetija Tešnak si pridržuje pravico, da po lastni presoji kadar koli spremeni ali nadomesti to pogodbo. Če je revizija pomembna, vas bomo obvestili vsaj 30 dni pred začetkom veljavnosti novih pogojev. Kaj pomeni bistveno spremembo, bomo določili po lastni presoji. Če nadaljujete z dostopom ali uporabo našega spletnega mesta po uveljavitvi kakršnih koli sprememb, se strinjate, da vas revidirani pogoji zavezujejo. Če se ne strinjate z novimi pogoji, niste več pooblaščeni za uporabo kmetije Domačija Tešnak.

Celotna pogodba

Sporazum predstavlja celoten dogovor med vami in kmetijo Domačija Tešnak glede vaše uporabe spletnega mesta in nadomešča vse predhodne in sočasne pisne ali ustne sporazume med vami in kmetijo Domačija Tešnak. Morda boste podvrženi dodatnim pogojem, ki veljajo, ko uporabljate ali kupujete druge storitve Domačije Kmečka kmetija Tešnak, ki vam jih bo Hišica Kmetija Tešnak zagotovila v času takšne uporabe ali nakupa.

Posodobitve naših pogojev

Storitev in pravilnike lahko spremenimo in morda bomo morali spremeniti te pogoje, da bodo natančno odražali našo storitev in pravilnike. Če zakon ne zahteva drugače, vas bomo obvestili (na primer prek naše storitve), preden bomo spremenili te pogoje in vam dali priložnost, da jih pregledate, preden začnejo veljati. Če boste še naprej uporabljali storitev, vas bodo zavezali posodobljeni pogoji. Če se ne želite strinjati s temi ali posodobljenimi pogoji, lahko svoj račun izbrišete.

Intelektualna lastnina

Spletno mesto in njegova celotna vsebina, funkcije in funkcionalnost (vključno z, vendar ne omejeno na vse informacije, programsko opremo, besedilo, zaslone, slike, video in zvok ter njihovo zasnovo, izbiro in ureditev) je v lasti kmetije Domačija Tešnak , njeni dajalci licenc ali drugi ponudniki takega gradiva in so zaščiteni s SI in mednarodnimi zakoni o avtorskih pravicah, blagovnih znamkah, patentih, poslovnih skrivnostih in drugih intelektualnih lastninah. Gradiva ni dovoljeno kopirati, spreminjati, reproducirati, prenašati ali distribuirati na kakršen koli način, v celoti ali delno, brez izrecnega predhodnega pisnega dovoljenja Domačije Kmetija Tešnak, razen če ni izrecno določeno v teh Pogojih in določilih. Kakršna koli nepooblaščena uporaba gradiva je prepovedana.

Dogovor o arbitraži

Ta oddelek se nanaša na kakršen koli spor, RAZEN NE VKLJUČUJE SPORA V ZVEZI Z zahtevki za neškodljivo ali nepristransko pomoč glede uveljavitve ali veljavnosti pravic vaše intelektualne lastnine na kmetiji Tešnak. Izraz “spor” pomeni kakršen koli spor, dejanje ali drugo polemiko med vami in kmetijo Homestead Tešnak v zvezi s storitvami ali to pogodbo, ne glede na to, ali gre za pogodbo, garancijo, odškodninsko pravico, statut, predpis, odlok ali katero koli drugo pravno ali pravično podlago. “Spor” bo dobil najširši možen pomen, ki ga dopušča zakon.

Omejitev odgovornosti

Domačija Tešnak ni odgovorna za kakršno koli vsebino, kodo ali kakršno koli drugo nenatančnost. Domačija Kmetija Tešnak ne daje jamstev in jamstev. Domačija Kmetija Tešnak v nobenem primeru ne bo odgovorna za kakršno koli posebno, neposredno, posredno, posledično ali naključno škodo ali kakršno koli škodo, bodisi v pogodbeni, malomarni ali drugi odškodninski obliki, ki izhaja iz ali v povezavi z uporabo storitve ali vsebino storitve. Podjetje si pridržuje pravico, da kadar koli brez predhodnega obvestila doda, izbriše ali spremeni vsebino storitve. Storitev Domačija Kmetija Tešnak in njena vsebina sta na voljo “kakršna je” in “kolikor je na voljo”, brez kakršnih koli garancij ali kakršnih koli navedb, bodisi izrecnih bodisi implicitnih. Domačija Kmetija Tešnak je distributer in ne založnik vsebin tretjih oseb; Kmetija Domačija Tešnak kot taka ne izvaja uredniškega nadzora nad takšno vsebino in ne daje nobenega jamstva ali zagotovila glede točnosti, zanesljivosti ali valute kakršnih koli informacij, vsebin, storitev ali blaga, ki jih zagotavlja ali dostopa prek Storitve kmetije Domačija Tešnak. Brez omejevanja zgoraj navedenega, Domačija Kmetija Tešnak izrecno zavrača vsa jamstva in navedbe v kakršni koli vsebini, ki se prenaša na ali v povezavi s Domačijo Kmetija Tešnak ali na spletnih mestih, ki se lahko pojavijo kot povezave na Domačiji Kmetija Tešnak ali v izdelkih, del ali kako drugače povezan s storitvijo Domačija Kmetija Tešnak, vključno z neomejenimi garancijami o prodajnosti, ustreznosti za določen namen ali kršitvi pravic tretjih oseb. Noben ustni nasvet ali pisne informacije, ki jih daje kmetija Homestead Tešnak ali katero koli od njenih podružnic, zaposlenih, uradnikov, direktorjev, agentov ali podobnega, ne bodo jamstvo. Podatki o ceni in razpoložljivosti se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Brez omejevanja zgoraj navedenega, kmetija Domačija Tešnak ne jamči, da bo služba Domačija Tešnak neprekinjeno, nepokvarjena, pravočasna ali brez napak.

Pišite nam

Če imate kakršna koli vprašanja, nas kontaktirajte.
 • Po e-pošti: [email protected]
 • Preko telefonske številke: +386 41 419 031
 • Preko te povezave: https://homestead-tesnak.com
 • Preko tega naslova: Hotavlje 17a, 4224 Gorenja Vas